HER Trailer

(Åbner i nyt vindue)

Beregner, der kan vise om du må køre med en specifik trailer.

BEMÆRK : Ved brug af beregneren, fralægger HER sig ethvert ansvar! I tilfælde af uenighed med ordensmagten, er resultatet i beregneren, ikke juridisk gældende!

Her kan du læse, hvad ordensmagten har at sige om ovenstående emne.

Vejledning omkring bekyttelse af dyr under transport. (Advarsel : Tungt læsestof forude...)

Med et almindeligt kørekort (kategori B), må du køre med en trailer, med en totalvægt på op til 750 kg., forudsat din bil må trække det.

Er trailerens totalvægt på mere end 750 kg, skal du også se på bilens tilladte totalvægt. Bilens tilladte totalvægt og anhængerens tilladte totalvægt må tilsammen ikke overstige 3500 kg.

Herunder findes bla. et link, hvor du har mulighed for, nemt, at beregne, om du må køre med en bestemt trailer, samt andre relevante links vedrørende trailerkørsel med hest.

Som medlem hos Herning Rideklub, har du mulighed for at leje en trailer.

Prisen for leje, er 150.-/dg., og bookes ved daglig leder, Kristina Tägtström.