Personale & Heste - Undervisere

 

Kristina Tägtström

Daglig leder, Underviser dressur.

N/A

Kersti Tägtström

Underviser dressur.

Kommer oprindeligt fra Sverige . Har haft med heste at gøre i 50 år, og har uddannet heste og ryttere fra let, til S dressur, undervist rundt om i jylland i 40 år, og er stadig aktiv rytter, også på stævnebanen.

Helena Ejlersen

Underviser dressur.

17 år og redet i over 10 år,. Aktiv konkurrence rytter i dressur de sidste 4 år med min tidligere pony, Mini Cooper, med placering til int. stævne i Holland, flere samlinger hos landstræneren og adskillige placeringer og sejre nationalt. Pt. rider jeg ikke, da jeg er faldet for aldersgrænsen for ponyer. Underviser mikro dressur.

Tania V. Christensen

Underviser spring.

Underviser både hest, og pony, og er tiltnyttet Herning Elite som underviser.

Michala Johansen

Underviser spring.

Michala Johansen 30år

Jeg har redet som professionel i 10 år både i Tyskland, USA og Danmark.

I min tid som professionel rytter har jeg deltaget i mange internationale/ nationale stævner som UVM, DM individuelt, DM hold og DERBY welcome I USA osv.

Jeg er en meget udadvendt person som går meget op i mine ryttere, heste og ponyer - det er vigtigt at få det optimale ud af hver ekvipage, men samtidig også kunne lytte til hvordan formen er på dagen. Ridning er ikke som mange andre sportsgrene, det er derfor vigtig at kunne lytte til sammenspillet mellem hest og rytter.

Jeg elsker resultater og har god erfaring med at skabe dem, sammen med mine ryttere - jeg håber derfor at jeg på Herning rideklub kan få en masse dygtige rytter, med på bølgen frem mod flere resultater

Stephanie Horn C.

Underviser

N/A

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon