Personale & Heste - Undervisere

Pax_Kristina_T.jpg

Kristina Tägtström

Daglig leder, Underviser dressur.

Pax_Kersti_T.png

Kersti Tägtström

Underviser dressur.

Helena Ejlersen

Josephine

MICHALA JOHANSEN.jpg

Michala Johansen

Underviser spring.

Michala Johansen 30år

Jeg har redet som professionel i 10 år både i Tyskland, USA og Danmark.

I min tid som professionel rytter har jeg deltaget i mange internationale/ nationale stævner som UVM, DM individuelt, DM hold og DERBY welcome I USA osv.

Jeg er en meget udadvendt person som går meget op i mine ryttere, heste og ponyer - det er vigtigt at få det optimale ud af hver ekvipage, men samtidig også kunne lytte til hvordan formen er på dagen. Ridning er ikke som mange andre sportsgrene, det er derfor vigtig at kunne lytte til sammenspillet mellem hest og rytter.

Jeg elsker resultater og har god erfaring med at skabe dem, sammen med mine ryttere - jeg håber derfor at jeg på Herning rideklub kan få en masse dygtige rytter, med på bølgen frem mod flere resultater

Avatar_female.jpg

Lærke Bang

frederikke.jpg

Frederikke

Underviser.

18 år gammel, og har redet på Herning rideklub i 12-13 år og har altid været meget passioneret omkring min ridning. Jeg har redet mange forskellige heste og har derfor en god forståelse af forskellige heste. Jeg er meget ambitiøs både på mine egne vegne, men også på mine elevers vegne og ønsker kun udvikling, og et godt samt sundt forhold til heste og omgangen med dem. Jeg har til stævner redet til og med LA2 på pony med fremragende resultater, og jeg er nu startet på at ride hest. Jeg håber på at kunne være med til at udvikle rytterne og føre dem derhen hvor de vil. Jeg tror på alt kan lade sig gøre hvis blot man vil det nok.