Et kæmpe tak til Egefonden 🙏

Herning rideklub har været så fantastisk heldige at få et sponsorat af Egefonden til to nye heste til vores ridefysioterapi. De er nu fundet og er i fuld gang med at blive oplært så de kan nydes af vores ryttere.
I ridefysioterapi udnytter vi hestens varme og bevægelser. Hestens skridtgang overfører et bevægelsesmønster til patienten, som svarer til gangbevægelsen.

Ridefysioterapeuten vælger ud fra patientens funktionsniveau den bedst egnede hest og de nødvendige hjælpemidler. Hesten skal passe i højde, bredde, gangart og rygsving, for at den enkelte patient kan få det mest optimale ud af behandlingen.
Udover glæden ved at træne sammen med et levende dyr, er ridefysioterapi også samvær med andre mennesker.

Et stort og ydmyg tak❤️ Herning Rideklub

Ege_LOGO.png