Personale & Heste - Bestyrelsen

For at sende mail til den samlede bestyrelse, tryk på ikonet :

Ved at trykke på ikonet, kan du downloade det seneste beskrivelse af ansvarsområder for bestyrelsen

Carsten_Andersen.png

Carsten Andersen

Formand

Har været involveret i Herning Rideklub de seneste 7-8 år, og datteren Emilie er opstalder på Herning Rideklub.

Carsten har i såvel arbejds- som foreningsliv fokus på service, salg, personaleledelse, og logistik.
Ambitionen er at bidrage til udviklingen af Herning som kraftcenter indenfor ridesporten.

Tina_H_H.jpg

Tina H. Heltoft

Kassérer

Økonomiassistent, og lønansvarlig hos Egetæpper

Tilknytningen til HER, er gennem mine 2 piger, som i en lang årrække har haft ponyer opstaldet på HER.

Avatar_male.jpg

Morten K. Gotfredsen

Medlem

45 år, AM/KAM, Solar DK - Industri.

Far til Maya, og nu, heste ejer.

Er i bestyrelsen, fordi jeg godt kan li' at komme på HER, og vil det bedste for vores klub. Den ultimative ambition : Et stort nyt ridecenter til HER :)

Jacob_Gaardsted.jpg

Jakob G. Petersen

N/A

Ole_M_P.jpg

Ole M. Pedersen

Medlem

55 år, bor i Herning.Far til Mille. Indkøbschef for Møblér .Ønsker at gøre en indsats for HER, så det forbliver et godt sted for brugere/forældre."Min drøm er et nyt ridecenter med moderne faciliteter, så vi bliver landsdelens førende ridecenter".

Johnny_Lauritsen.jpg

Johnny Lauritsen

Medlem

45 år, arbejder hos Dovista.

Døtre Emma og Mia, samt kone Anette

Ansvars område i bestyrelsen, vil være bygninger, samt ydre områder.