Personale & Heste - Bestyrelsen

For at sende mail til den samlede bestyrelse, tryk på ikonet :

Ved at trykke på ikonet, kan du downloade det seneste organisationsdigram for bestyrelsen

BEMÆRK : De korrekte personer, er endnu ikke tilføjet på skemaet.

Carsten Andersen

Formand

Har været involveret i Herning Rideklub de seneste 7-8 år, og datteren Emilie er opstalder på Herning Rideklub.

Carsten har i såvel arbejds- som foreningsliv fokus på service, salg, personaleledelse, og logistik.
Ambitionen er at bidrage til udviklingen af Herning som kraftcenter indenfor ridesporten.

Tina H. Heltoft

Kassérer

Økonomiassistent, og lønansvarlig hos Egetæpper

Tilknytningen til HER, er gennem mine 2 piger, som i en lang årrække har haft ponyer opstaldet på HER.

Morten K. Gotfredsen

Medlem

45 år, AM/KAM, Solar DK - Industri.

Far til Maya, og nu, heste ejer.

Er i bestyrelsen, fordi jeg godt kan li' at komme på HER, og vil det bedste for vores klub. Den ultimative ambition : Et stort nyt ridecenter til HER :)

Jakob G. Petersen

N/A

Ole M. Pedersen

Medlem

55 år, bor i Herning.Far til Mille. Indkøbschef for Møblér .Ønsker at gøre en indsats for HER, så det forbliver et godt sted for brugere/forældre."Min drøm er et nyt ridecenter med moderne faciliteter, så vi bliver landsdelens førende ridecenter".

Johnny Lauritsen

Medlem

45 år, arbejder hos Dovista.

Døtre Emma og Mia, samt kone Anette

Ansvars område i bestyrelsen, vil være bygninger, samt ydre områder.