For at sende mail til den samlede bestyrelse, tryk på ikonet :

Ved at trykke på ikonet, kan du downloade det seneste organisationsdigram for bestyrelsen

BEMÆRK : De korrekte personer, er endnu ikke tilføjet på skemaet.

N/A

Niels Facius

Økonomiassistent, og lønansvarlig hos Egetæpper

Tilknytningen til HER, er gennem mine 2 piger, som i en lang årrække har haft ponyer opstaldet på HER.

Kassér

Tina H. Heltoft

Blev grebet af ridesporten for 4-5 år siden, og er nu pony ejer, og opstalder på Herning Rideklub.

Arbejder til daglig i rejsebranchen, og har gennem mange år arbejdet med produktion, personaleledelse, og logistik.

Carsten Andersen

N/A

Jakob G. Petersen

55 år, bor i Herning.Far til Mille. Indkøbschef for Møblér .Ønsker at gøre en indsats for HER, så det forbliver et godt sted for brugere/forældre."Min drøm er et nyt ridecenter med moderne faciliteter, så vi bliver landsdelens førende ridecenter".

Ole M. Pedersen

45 år, arbejder hos Dovista.

Døtre Emma og Mia, samt kone Anette

Ansvars område i bestyrelsen, vil være bygninger, samt ydre områder.

Johnny Lauritsen

43 år, AM/KAM, Solar DK - Industri.

Far til Maya, og nu, heste ejer.

Er i bestyrelsen, fordi jeg godt kan li' at komme på HER, og vil det bedste for vores klub. Den ultimative ambition : Et stort nyt ridecenter til HER :)

Morten K. Gotfredsen